EasyLife

Tom Løchen: “Er overrasket over hvor lett og raskt det har gått!”

Ned-i-vekt
It's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
0Share on Google+
Google+
0Tweet about this on Twitter
Twitter
0Share on LinkedIn
Linkedin

Jeg var i elendig form, sier den 53 årige gruppelederen for Høyre i Søgne. Mindre en 2 måneder etter oppstart med vektreduksjon – og livsstilsprogrammet Easylife, har Tom hatt en vektreduksjon på 13 kilo og er overrasket over hvor lett og raskt det har gått. Ikke minst har han kunnet kutte ut det meste av blodtrykkssenkende medisiner han har brukt gjennom mange år, takket være kostholdsomlegging og trening.

Legen imponert

Legen min er veldig imponert og sier at det bare er et tidsspørsmål før jeg kan kutte ut de siste tablettene også. Blodtrykket har langt på vei normalisert seg, sier Søgne politikeren, som til daglig jobber ved Norsk Gjenvinning i Kristiansand.

Han følte at han måtte gjøre noe, siden vekten hans bare hadde gått opp og opp de siste 6 årene, etter at han sluttet som håndballtrener hjemme i Søgne.

Da fikk jeg ikke lenger den «gratis treningen» jeg hadde ved å være aktiv på håndballbanen. Samtidig har det balet på seg med møter både som politiker og idrettsleder. Det har blitt mye sitting og mange uregelmessige måltider. Tilslutt ble derfor alt veldig tungt. Ja, bare det å gå opp trappa, ble et slit.

Så på kolleger som fikk så rask vektreduksjon

Søgne politikeren hadde flere kollegaer ved Norsk Gjenvinning som både gikk og hadde gått EasyLife-programmet.

Jeg så at andre som jobber hos oss hadde rast ned i vekt og klart å legge om livsstilen sin. Det gjelder ikke minst Liss Mikkelborg som startet opp noen måneder før meg. Jeg så hvor slank og flott hun var blitt bare i løpet av noen få måneder. Derfor tenkte jeg at når hun kan, da kan vel jeg også, sier 53 åringen, som valgte å bli med i den aller første EasyLife-gruppen bare for menn ved Kristiansand Sportssenter. Det er fint å være i en gruppe bare med menn. Har inntrykk av at mange menn slapper litt mer av når det ikke er kvinner med, sier Tom, som er overrasket over hvor lett og raskt det har gått å ta av disse første 13 kiloene.

vektreduksjon
Tom sammen med kollegaen i Norsk Gjennvinning, Liss Mikkelborg og kursinstruktør, Morten Hofseth.

Hadde aldri trodd det skulle gå så greit – kiloene bare raste av

Ja, selv om jeg har vært på mange reiser og hatt lange dager disse månedene, så har kiloene rast av meg likevel. Når du følger programmet og spiser og trener slik Morten Hofseth lærer deg, så går du ned i vekt. Allerede etter mindre enn to måneder har jeg gått ned 13 kilo. Men jeg skal ned mer. Jeg vil ligge på rundt 87-88, altså ta av 5-6 kilo til.

Har lagt om kostholdet og ikke minst begynt å trene igjen, for første gang på 6 år

Jeg har kommet inn i en ny livsrytme og jeg starter dagen med å pakke treningsbaggen. Derfor reiser jeg ofte rett fra jobben og hit til Starthallen. Det blir 2-3 treninger i uka, både styrketrening i Milon- sirkelen og kondisjonstrening på sykkel, crosstrainer eller tredemølle, sier 53 åringen, som avslutter med å si at kona er veldig fornøyd også.

Hun sier at hun ikke har opplevd meg så fornøyd på mange år, og at jeg går mye raskere enn tidligere når vi er ute på tur. Snart kaster jeg resten av blodtrykkstablettene også, sier det sympatiske politikeren

Livsstilsendring

Ønsker du også å endre livsstil, starte å trene eller komme ned i vekt, så ikke nøl med å ta kontakt med oss.

Kanskje blir du den utvalgte i vår pågående konkurranse som får 3 måneder gratis EasyLife kurs som starter like etter påske. Påmelding har begynt.

Du kan også lese mer om EasyLife her http://easylife.no/

Fyll ut kontaktskjemaet med navn og telefonnummer, så avtaler vi et møte, helt uten kostnader eller andre forpliktelser for deg. Du kan også ringe eller sende melding til Morten på tlf 92045713 eller Lene-Lill på tlf 91380336.

Kontakt oss:

Navn:*
E-post:*
Telefon:
-
Emne:*
Kommentarer:
It's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
0Share on Google+
Google+
0Tweet about this on Twitter
Twitter
0Share on LinkedIn
Linkedin

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *