Trening

TRENING GIR ENERGI OG GLEDE!

Trening er viktig for hvordan din hverdag oppleves. Trening gjør deg at du får mer energi, og det er viktig for å bevare en god helse. Gjennom å trene forbrenner du også mye mer, på den måten er det lettere å holde vekta. Får du litt mer muskler, forbrenner kroppen mer også når du ikke er i aktivitet! Dessuten strammer du opp kroppen og får en flotte holdning.

KrsandSide8-9

Få hjelp slik at du vet hvordan du skal trene

Våre instruktører hjelper deg å komme i gang med treningen slik at du vet hva og hvordan du skal gjøre ting, da slipper du føle deg usikker og du unngår skader av feil trening.  Du starter på ditt eget nivå og tar det i ditt tempo.

Tren på markedets mest effektive treningsapparater

Hos oss får du trene på de mest  effektive treningsapparater som fins, som gjør din trening sikrere og mer effektiv, slik at du får større effekt på kortere tid.

Vårt treningsutstyr tilpasses deg, ikke omvendt

Første gang du kommer til oss installerer vi deg i Milon-sirkelen slik at alle maskinene stilles inn etter din kropp. Dataene lagres på ditt personlige treningskort. Det eneste du trenger å gjøre er å stikke kortet inn i maskinene og sette i gang. Ønsker du legge på mer vekt, er det bare å trykke på en knapp, du trenger ikke gå av maskinen for å legge på vekter. Vi følger deg opp med treningen din helt til du er trygg nok for å trene på egen hånd. I Milon-sirkelen trener du hele kroppen, både styrke og kondisjon på kun halvtimen.

 

MILON – TRENING

Milon er en revolusjon innen styrke- og kondisjonstrening.

Alle milon maskiner drives av smartcard slik at dine personlige innstillinger på maskinen, både treningsprogram og innstilling av apparat og vektmotstand, lagres på kortet. Alt du gjør lagres på ditt personlige kort slik at du kan følge din treningsutvikling sammen med din instruktør.

Få en gratis prøvetime og test det ut!

Ønsker du å prøve å trene Milon? Vi gir deg en gratis prøvetime. Du kan ringe oss å bestille en, eller fylle ut vårt kontaktskjema, så ringer vi deg tilbake og gjør en avtale.

Bestill timen din GRATIS PRØVETIME her

 

POWER-PLATE

wellness-beauty-treatment-in-mayrhofen-tirol-powerplate_02

Power Plate maskinene er basert på Akselerasjonstrenings™  prinsippet, og stimulerer kroppens naturlige respons til vibrasjoner

Disse vibrasjonene sender bølger av energi gjennom kroppen, noe som gjør at musklene aktiveres og trekker seg sammen mellom 25-50 ganger per sekund.

Dette øker treningseffekten og innebærer at så korte som 15-20 minutters treningsøkter 2-3 ganger i uken kan gi utrolige resultater på kort tid.

Power Plate trening –
det er enkelt, det er effektivt, og det er raskt…

  • øk din fettforbrenning
  • øk din muskelmasse
  • øk din fleksibilitet
  • reduser cellulitter
  • reduser stress
  • styrker benbygningen

Bestill din gratis prøvetime på PowerPlate her

Courteney Cox

“The Power Plate has dramatically changed my workout. I know that every muscle in my body is being ignited in ways that you can’t do with regular training. Its uses are limitless. I love this machine!”

Se kjendiser som trener Power Plate, slik som Madonna og mange flere. Bli inspirert!