Easylife

Ønsker du å gå ned i vekt fra 5 til 100 kilo?

EasyLife er et kurs for deg, som ikke bare vil ned i vekt, men forbli der!

EasyLife er et langvarig program som har varig endring av livsstilen som hovedmål. Derfor går våre kurs på over flere måneder og du får oppfølging et helt år.

Raskt vekttap gir motivasjon

Selv om du motiveres av å gå raskt ned  i vekt, så er målet at du innarbeider en livsstil du kan leve med resten av livet. Du får all kunnskap du trenger for å sette sammen smakfulle og sunne måltider som sikrer at du går ned i vekt og blir der.

Nedre aldersgrense er 18 år.

Du får supre verktøy og god oppfølging

EasyLife er ikke et typisk slankekurs. Målet med kurset er å opparbeide nye vaner og rutiner som gjør at de gode resultatene varer.  Vel så viktig er det å lære om kosthold og å komme i gang med regelmessig trening. Dette får du god hjelp og støtte til av våre dyktige instruktører og kursholdere gjennom vårt EasyLife program. Du får ta i bruk de beste verktøy for å oppnå dine mål raskest mulig.

Det sitter i hodet

Du har sikkert hørt noe sånt som at “det er bare å spise litt mindre og trene litt mer”, eller “du må bruke viljestyrken din for å gå ned i vekt”. Hvis det hadde vært så enkelt, så hadde ingen slitt med overvekt. Derfor jobber vi mye med det mentale. Det handler om å snu måten å tenke på, sette seg mål og ha rett fokus. På våre kurs lærer du deg metoder som “skrur rundt på hodet ditt”.

Du starter på ditt eget nivå

Vi starter treningen forsiktig for deg som ikke har trent tidligere. Du får skikkelig treningsveiledning slik at du vet hva du skal gjøre. Treningen tilpasses deg og vi tar det i ditt tempo.

Du blir med i en fast gruppe

Du er med i en fast gruppe som møtes 10 eller 24 ganger, avhengig av hvilket kurs du tar,  i løpet av EasyLife-året. Trening kommer i tillegg. Du får din egen EasyLife-bok, hvor alle leksjonene om trening, kosthold og motivasjon er beskrevet.

 

Garanterte resultater med trappetrinnsmodellen

Gikk ned 18 kilo på 3 måneder og holder vekta to år etter.

Alle som følger EasyLife sin trappetrinnsmodell er garantert å gå ned sine ønskede kilo. På bloggen og facebook siden vår kan du lese om hvor fornøyde deltakerne våre er. Alle som følger opplegget og innarbeider de nye vanene opprettholder vekten år etter år.

Første trappetrinn, altså i starten, spiser du ferdige EasyLife måltider, slik at du slipper å veie maten eller telle kalorier. Dette gjør det enkelt for deg og sikrer deg at du går ned i vekt. Innen 2 trappetrinn er nådd, har du lært så pass mye om hvordan du lager egne måltider, at da kan du starte med ett måltid om dagen. Deretter innføres et og et måltid av gangen.

 

Ønsker du at vi tar en gjennomgang med deg, slik at du får vite mer om opplegget og hva som kunne passet for deg? Fyll ut vårt kontakt skjema her, så ringer vi deg opp

 

ned-i-vekt-
“Jeg har gått igjennom en total livsstlsendring”, sier Lene Moen fra Hellemyr som fortsatt holder vekta

Hvilket kurs passer for deg?Samme

 EasyLife 3 måneder er for deg som kun skal ned mellom 5-8 kilo og trenger å lære mer om kosthold og trening. Det inneholder 10 gruppesamlinger. Kurset koster kr 4800pr år/400 pr 12 mnd.

EasyLife 6 måneder er for deg som skal ned fra 9 til 100 kilo. Kurset koster kr 9600 pr år/800 pr 12 mnd.

 

 

 

Alle som starter på kurs hos oss, er med i en fast gruppe som møtes jevnlig i løpet av kursperioden. Dette gir gjensidig motivasjon og følelse av samhørighet. En times leksjoner om temaene kosthold, trening og mental innstilling er temaene vi gjennomgår.

Trening kommer i tillegg, kr 590 pr mnd.  Du får din egen EasyLife-bok,  hvor alle leksjonene om trening, kosthold og motivasjon er beskrevet. Den koster kr 340.

 

Øvrige kostnader: Innmelding kr 1350, adgangskort kr 120 og Milon chip kr 300.

(vi tar forbehold om at prisjusteringer kan forekomme)

NYHET – kurs for menn som vil ned i vekt

Vi tilbyr nå eget kurs kun for menn. Er du mann og over 18 år og ønsker å bli kvitt fra 5-100 kilo? Da kan du starte på kurs sammen med begge kjønn eller med kun menn. Valget er ditt.

Les mer om EasyLife her https://easylife.no/ eller på vår blogg her https://krss.no/blogg/

Vil du sikre deg plass eller bare ta en prat, ta kontakt nå. Fyll ut vårt kontaktskjema med telefonnummer så avtaler vi en uforpliktende og gratis samtale om opplegget og dine personlige mål. Husk å skrive hvilke tidspunkter vi kan nå deg på.

Kontakt oss:

Navn:*
E-post:*
Telefon:
-
Emne:*
Kommentarer: