Ukategorisert

Lillian Evensen gikk ned i vekt med 20 kilo og fikk bedre helse

Det var enkelt å gå ned 20 kilo med EasyLife programmet
It's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
0Share on Google+
Google+
0Tweet about this on Twitter
Twitter
0Share on LinkedIn
Linkedin

Lillian (63 år) gikk ned i vekt 20 kilo på 4,5 måneder ved hjelp av livsstilprogrammet Easylife

– Du er for feit, sa hjertelegen til Lillian etter at han konstaterte at hun hadde fått høyt blodtrykk og diabetes type 2. Den klare beskjeden fikk Lillian til å ta affære. Hun måtte ned i vekt om hun skulle få bedre helse.

Lillians vektøkning startet da hun måtte slutte å jobbe i 2008 og ble ikke bedre da hun i tillegg stumpet røyken for 3 år siden. Da rant bare kiloene på.

Naboen hadde selv gått ned i vekt og hadde god erfaring med EasyLife

Det var naboen som gjorde at Lillian tok kontakt med Kristiansand Sportsenter. Hun hadde selv gjennomført EasyLife livsstilsprogrammet og var veldig fornøyd. Først hadde Lillian tenkt å bare trene, men fant fort ut at det ikke ville være nok. Så da meldte hun seg like godt på EasyLife kurset hos Lene-Lill Jørgensen og Morten Hofseth som startet i september 2017.

Det var enkelt å gå ned 20 kilo med EasyLife programmet

Lett å gå ned i vekt

-Det var ikke vanskelig i det hele tatt, sier Lillian som gikk ned 20 kilo på litt over 4, 5 måneder. Utfordringen ble å holde vekta stabil. Det har imidlertid denne damen klart til nå, takket være et bra verktøy gjennom EasyLife programmet.

Omlegging av livsstil holder vekta i sjakk

– Nå trener jeg tre ganger i uka her på senteret, styrke- og kondisjonstrening i Milon-sirkelen og gruppetimer med Lene eller Morten. Det har gjort meg sterkere og mye mer utholdende enn før.

Har fått hjelp til å sette sammen måltidene for å sikre at vekta holder seg

Jeg har også fått hjelp til å legge om kostholdet og har kuttet ned på mat som jeg spiste mye av før, som poteter, brød og pasta. Nå går det mer i fisk, salat og grønnsaker og velge riktig sammensatte måltider.

 

Blodtrykk, diabetes og høyt blodsukker en saga blott

Alle prøvene til Lillian er nå fine og hun har et langtidsblodsukker på 4,8 som før var dobbelt så høyt. Stabilt blodsukker er viktig for å opprettholde en normal vekt og god helse. Blodtrykket som før var altfor høyt er nå normalt.

Har kjøpt ny garderobe

Enete minuset Lillian kan komme på med dette opplegget, er at hun har måttet kjøpe helt ny garderobe. Alt gammelt tøy er borte. Hun har jo gått ned 4-5 størrelser i klær!

Ønsker du også å endre livsstil? Få en gratis time nå!

Vi starter nye tilbud over nyttår. Ønsker du å vite om dette kan være noe for deg, så fyll ut vårt kontaktskjema så ringer vi deg for å avtale en time. I løpet av timen går vi gjennom dine personlige mål, preferanser og utfordringer og presenterer mulige løsninger for deg.

Kontakt oss:

Navn:*
E-post:*
Telefon:
-
Emne:*
Kommentarer:

Timen er gratis og uforpliktende

I løpet av timen vil du få svar på alle dine spørsmål og få en full gjennomgang av våre tilbud og kurs.

It's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
0Share on Google+
Google+
0Tweet about this on Twitter
Twitter
0Share on LinkedIn
Linkedin

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *