EasyLife

Slik fikk Martine Eikås selvtilliten, energien og sin gamle kropp tilbake!

Raskt-ned-i-vekt-varig-vektreduksjon
It's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
0Share on Google+
Google+
0Tweet about this on Twitter
Twitter
0Share on LinkedIn
Linkedin

Martine Sløgedal Paulsen, 25 år, fra Søgne har ikke bare gått ned i vekt, men også fått bedre selvfølelse, mer energi og bedre form enn noensinne.  Kvisene som alltid har vært der er borte, vondt i magen er en saga blott og hun formelig stråler. “Det føles igjen godt å se seg selv i speilet og det er moro å kjøpe klær. Her forteller hun sin historie om veien tilbake til sitt gamle jeg.

Hadde lav selvfølelse, lite energi og trengte å gå ned i vekt

Vi vil med jevne mellomrom dele våre medlemmers erfaringer med trening og livsstilsendring her hos oss på Kristiansand Sportssenter.  Denne gangen er det flotte og blide Martine. På bare få uker har vi sette hennes utrolige forvandling. Nå stråler hun!

ned-i-vekt
Martine trener Milon

Følte ikke jeg strakk til som mamma

-Jeg fryktet at sønnen min, Oliver på 2 år, skulle komme til å skamme seg over meg, så stor som jeg var og at jeg ikke skulle orke å følge ham på fysiske aktiviteter. Jeg var flau over å løpe etter ham på gangstien, følte meg ikke fin og hadde også masse kviser i ansiktet. Jeg orket lite og var mye hjemme. Jeg isolerte meg rett og slett. Jeg måtte gjerne legge med før kl 2200 om kvelden for å få nok søvn.

Medisiner gjorde at vekta økte med hele 20 kilo på 3 måneder

Etter en kortison kur for kviser i 2012, gikk Martine opp 20 kilo på 3 måneder. Hun mistet livsgnisten og isolerte seg. Etter fødselen for 2 år siden, kom det ytterligere 5 kilo på kroppen. Hun prøvde å ikke spise og det gikk jo ikke. Så prøvde hun å spise en gang om dagen, men da ble det mye småspising innimellom. Kunnskapen om kosthold og trening var liten og det var vanskelig å få resultater på egenhånd.

Får motivasjon av at man får så raske resultater

– Jeg har mange bekjente som har skrytt av EasyLife etter å ha gått på kurs og som har fortalt hvor god hjelp man får og hvor kjappe resultater man oppnår, ikke minst med kroppsvekta. For meg er det viktig for motivasjonen, sier Martine. Jeg trengte en vektreduksjon på 21 kilo og hadde egentlig tenkt å melde meg på kurset som begynte etter påska i fjor, men klarte ikke å bestemme meg. Men da jeg så konkurransen på facebook i desember, så bestemte jeg meg.

Konkurranse på facebook – vinn 3 måneder gratis EasyLife opplegg

-Innlegget på facebook reklamerte med oppstart av nye EasyLife kurs i januar og at man kunne vinne 3 måneder gratis kurs. Jeg tok kontakt med Morten Hofseth i desember i fjor og begynte å trene umiddelbart. Det har jeg ikke angret på. Første fysiske test jeg tok var alt annet enn bra. Jeg skal ha ny test i april, men merker allerede stor bedring i kondisjon og styrke etter at jeg jevnlig har trent i Milon sirkelen to ganger i uka. 11 januar i år, startet jeg på EasyLife kurs.

14 kilo vektreduksjon – kvisene er borte og huden er fantastisk – humør og energi likeså

-Kiloene gikk fort av, men jeg har 7 kilo igjen. Det skal gå bra! Kjøpte meg ny bukse her forleden. Kan ikke huske sist jeg turte å prøve en bukse. Det må ha vært år siden. Huden er nå helt fantastisk og det er ikke tegn til en eneste kvise der. Jeg har ingen magesmerter lenger, noe jeg slet veldig med før.

-Sist, men ikke minst, jeg kan se på meg selv i speilet igjen å syntes at jeg har fått tilbake min gamle kropp. Jeg er blitt en bedre mamma og kjæreste for verdens beste mann, Ole Sørlie! Jeg er utrolig stolt av meg selv og alle gode folk jeg har rundt meg, både venner, familie og treningsvenner. Hadde aldri klart det uten dem. Selvfølelsen er tilbake, humøret er bedre, energien er bra og jeg er mer våken gjennom dagen. Før måtte jeg legge meg før kl ti om kvelden for å føle meg våken om morgenen. Nå kan jeg legge meg flere timer senere og være mer våken enn før. Jeg smiler mye mer og har funnet ut en del ting om meg selv: Jeg kan om jeg vil få det til! Jeg er sta og målbevisst. Det er også  moro å få tilbakemeldinger fra omgivelsene på at jeg er gladere og mer smilende enn før, ja, at jeg formelig gløder, sier Martine.

Hva er det som er bra med EasyLife?

På dette spørsmålet svarer Martine: Jeg er veldig fornøyd med den utrolig gode oppfølgingen og de gode rådene man får. ,Det er mor med gruppetimene yoga, spinning og styrke. Den kontakten man får inni gruppen, den er ubeskrivelig bra! Miljøet her er fantastisk og jeg føler meg hjemme. Trivsel er viktig, hvis ikke vil en ikke gå på trening. Jeg har lært mye om kosthold og håper å lære mer.

Men man må være innstilt på endre livsstilen, ikke bare nå, men for resten av livet dersom resultatene skal vare. Det kan også være tøft innimellom. Men forandring fryder, og jeg angrer ikke.

trene-ned-i-vekt
Trening i Milon

Hadde aldri trodd det kunne være moro å trene

Når man da kan gå ned i vekt i tillegg, så er det bare stort. Nå trener jeg fast på Milon to ganger i uka og yoga en gang i uka. Og det er bare moro. Jeg kunne ikke noe om trening før. Så det har vært gull verd med den gode oppfølgingen og det enkle opplegget med Milon prinsippet. Det er bare å putte i din personlige minnebrikke, så går ting av seg selv. Du slipper å tenke på innstillinger, alt er lagret på brikken.

– Jeg har ingen problemer med å anbefale Kristiansand Sportssenter og EasyLife til andre, sier Martine smilende.

Vil du lese mer om EasyLife, sjekk denne linken http://easylife.no/

Vil du også endre livsstil? Kanskje vil du bare begynne å trene?

Vil du ha en gratis og uforpliktende veiledningstime hos oss, så finner vi ut hva som passer for deg? Fyll ut kontaktskjema, så ringer vi og avtaler en tid det passer. Neste kurs starter like etter påske og påmeldingen har begynt. Vi har ennå noen plasser ledige. Kanskje blir du den heldige vinneren av et 3 måneder gratis EasyLife kurs.

Kontakt oss:

Navn:*
E-post:*
Telefon:
-
Emne:*
Kommentarer:
It's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
0Share on Google+
Google+
0Tweet about this on Twitter
Twitter
0Share on LinkedIn
Linkedin

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *