EasyLife

Slik fikk ekteparet, Parsager (52) fra Mandal , utrolige resultater på under 3 måneder

raskt-ned-i-vekt
It's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
0Share on Google+
Google+
0Tweet about this on Twitter
Twitter
0Share on LinkedIn
Linkedin

Ikke nok med at Henrik er kvitt snorkingen, betennelse i akillesen og tendenser til øre- og bihulebetennelse, så har han tatt av hele 27 kilo på kun 11 uker. Christel har tatt av de 14,5 kilo hun la på seg under svangerskapet for 21 år siden. “Jeg trenger ikke lenger de blodtrykksenkende medisinene jeg har gått på i 3 år”, sier Henrik. Begge er nå i like god form som en ungdom, har mer overskudd og bedre humør enn på lenge. For 3 måneder siden kunne ikke Henrik løpe på tredemølla. Nå løper han 10 kilometer i timen på en halvtime. Alt dette takket være EasyLife kurset de starta på 10 januar i år. De angrer ikke!

Raskt ned i vekt

Henrik: “Da vi begynte på EasyLife kurs, fikk vi som ville det, tilgang til såkalte VLCD kost erstattere for å få fart på fettforbrenningen. Vi erstattet alle måltider med dem og kom inn i fettforbrenning i løpet av få dager. Jeg gikk ned hele 5 kilo på første uka!”

raskt-ned-i-vekt
Henrik etter en skikkelig økt på tredemølla

Kosterstatter for rask vektnedgang

 

 

 

 

EasyLifes kosterstattere er spesialutviklet i samarbeid med leger og kostholdseksperter og er medisinsk godkjent for bruk på overvekt på personer over 18 år. VLCD står for Very Low Calory Diet og inneholder alt kroppen trenger. Med lavt inntak av kalorier og karbohydrater må kroppen raskt begynne å tære på kroppsfett for å få nok energi. Man opplever sjeldent sult og oppnår helt stabilt blodsukker. Noe som er helsemessig i forhold til overvekt, diabetes, betennelser og andre livsstilsplager.

ØNSKER DU MER INFORMASJON OM EASYLIFE? Fyll ut vårt kontaktskjema her

Legg igjen ditt telefonnummer så ringer vi deg opp

Trente og trente uten å komme i bedre form eller gå ned i vekt

“Jeg trente ganske heftig i mange år, men resultatene uteble og kiloene rikket seg ikke. Vekta mi stod stille på 110 kilo. Jeg fikk skader og betennelser i stedet og slet veldig med akillesen”, sier Henrik. Jeg trente på meg skader og dårligere helse. Jeg visste ikke nok om å trene riktig og kroppens behov for rett mengde restituering.

Økt muskelmasse

“Da jeg begynte på kurset i livsstilsendring, EasyLife, fikk jeg hjelp av kursinstruktør, Morten Hofseth, til å trene riktig og ta treningsfrie dager innimellom. Jeg var ikke klar over at det faktisk er under hvile at musklene og kroppen bygger seg opp og blir sterkere. Under trening brytes muskelfibre ned. Under hvile bygges de opp til å bli sterkere enn før”, sier Henrik som ikke bare har beholdt sin muskelmasse, men til og med økt den, noe som er veldig uvanlig under tradisjonelle slankemetoder. Det er fordi EasyLife metoden tar energi fra kroppsfettet og ikke fra musklene under vektreduksjonen. Nå trener hun 2-3 ganger i uka. Han trener en kombinasjon av styrke og kondisjon med hviledager innimellom.

raskt-ned-i-vekt
Christel på trening

“Å sykle i motvind er som å fly på skyene!!

Christel bruker sykkelen sin til alle hun skal hjelpe i jobben som hjemmehjelp, men var i elendig form Nå er formen hennes blitt så bra at det bare er moro å sykle. “Å sykle i motvind er som å fly på skyene. Jeg er helt imponert og det samme er familie og venner. For en måned siden kutta jeg ut røyken også og kjøpte meg like godt ny jakke og nye truser, fniser Christel som måtte ned noen størrelser, faktisk fra XL til M. Snart må hele garderoben fornyes.

Begge to var i risikogruppa for å utvikle diabetes

Høy livvidde og overvekt er assosiert med diabetes. “Min far har pacemaker, høyt blodtrykk og diabetes fordi han ikke fikk gjort noe i tide. Det var en kollega av meg, Erling Jakobsen, som anbefalte meg EasyLife. Jeg gikk på nettet og fant ut at da måtte jeg til Kristiansand.  Jeg fikk overtalt kona til å bli med på møtet med Morten på Kristiansand Sportssenter. Begge ble bitt. Dette var noe vi begge ville gjøre”, sier Henrik. Christel hadde aldri trent før og hadde aldri vært interessert heller. Nå er de ikke lenger i noen risikogruppe, hverken for diabetes eller hjertesykdom. Begge to kjører fra Mandal og trener Milon sirkelen fast – opptil flere ganger i uka på Kristiansand Sportssenter i Starthallen på Lund. Og Christel er også med på yogatimene hver tirsdag før EasyLife kurset begynner.

Han er ikke til å kjenne igjen – hun får positive komplimenter

Henrik opplevde nettopp å ikke bli gjenkjent av en kollega han ikke hadde sett siden jul. Og samtidig som jeg står her og prater med ham, er det et av våre medlemmer på treningssenteret som heller ikke kjenner ham igjen. Hun hadde til og med sett litt ekstra på den “kjekke karen”. Og Christel får stadig vekk tilbakemeldinger på at hun har mye bedre humør enn før. Selv føler hun at hun ser mer positivt på ting, føler seg mer glad og er mer våken. Undertegnede kan bare konstatere en enorm positiv forvandling av dem begge der de formelig stråler og strutter av energi. To flotte, blide og utadvendte mennesker.

Kommer til å holde vekta og formen

“Vi kommer til å passe godt på hverandre, slik at vi beholder vekta og helsa, sier Christel. Vi lærer jo om riktig kosthold og trening og har klart å legge om livsstilen. Nå spiser vi sunn mat og går faktisk fortsatt ned i vekt begge to.”

EasyLife kurset er utviklet av leger og helsepersonell og er en godkjent metode for å gå ned i vekt, sikker og effektivt. Det er for deg som vil ned i vekt, ha mer energi og en friskere og sprekere kropp. Du må være over 18 år. Du lærer mye om hvordan mat påvirker vekta og helsa di, hva du bør spise for å holde vekta og få i deg nok næringsstoffer. Du får tilrettelagt trening og god oppfølging underveis. Motivasjon og tanketrening er viktige elementer under livsstilsendring. Man kommer inn i gode rutiner og får tilgang til de mest effektive og tidsbesparende treningsmetodene på markedet her hos oss på Kristiansand  Sportssenter.

Vil du vite mer, sjekk denne linken http://easylife.no eller fyll ut vårt kontaktskjema, så ringer vi deg og avtaler en time, slik at du får en full gjennomgang og ser om vi kan finne et opplegg som passer nettopp for deg/dere.

Kontakt oss:

Navn:*
E-post:*
Telefon:
-
Emne:*
Kommentarer:

 

It's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
0Share on Google+
Google+
0Tweet about this on Twitter
Twitter
0Share on LinkedIn
Linkedin

One thought on “Slik fikk ekteparet, Parsager (52) fra Mandal , utrolige resultater på under 3 måneder

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *