Easylife

Ønsker du å gå ned i vekt fra 5 til 100 kilo?

EasyLife er et langvarig program som har varig endring av livsstilen som hovedmål. Derfor går våre kurs på over flere måneder og du får oppfølging et helt år.

Selv om du motiveres av å gå raskt ned  i vekt, så er målet at du innarbeider en livsstil du kan leve med resten av livet. Det store målet er at du finner en livsstil du skal kunne leve med resten av livet. Nedre aldersgrense er 18 år.

Du får supre verktøy og god oppfølging

EasyLife er ikke et typisk slankekurs. Målet med kurset er å opparbeide nye vaner og rutiner som gjør at de gode resultatene varer.  Vel så viktig er det å lære om kosthol og å komme i gang med regelmessig trening. Dette får du god hjelp og støtte til av våre dyktige instruktører og kursholdere gjennom vårt EasyLife program. Du får ta i bruk de beste verktøy for å oppnå dine mål raskest mulig.

Du starter på ditt eget nivå

Vi starter treningen forsiktig for deg som ikke har trent tidligere. Du får skikkelig treningsveiledning slik at du vet hva du skal gjøre. Treningen tilpasses deg og vi tar det i ditt tempo.

Vi garanterer ønsket vektnedgang med trappetrinnsmodellen

Du er med i en fast gruppe som møtes 10 eller 24 ganger, avhengig av hvilket kurs du tar,  i løpet av EasyLife-året. Trening kommer i tillegg. Du får din egen EasyLife-bok, hvor alle leksjonene om trening, kosthold og motivasjon er beskrevet.

Gikk ned 18 kilo på 3 måneder og holder vekta to år etter.

Hovedhensikten med EasyLife er å få til en varig endring av dine vaner i forhold til mat, trening og tankegang. Helheten og langvarigheten i EasyLife har vist seg å være en nøkkel til et nytt og bedre liv med mer energi og livsglede. Alle som følger EasyLife sin trappetrinnsmodell er garantert å gå ned sine ønskede kilo. På bloggen og facebook siden vår kan du lese om hvor fornøyde deltakerne våre er. Alle som følger opplegget og innarbeider de nye vanene opprettholder vekten år etter år. Det er to ulike kurs, men du er uansett medlem i ett år og får oppfølging underveis.

ned-i-vekt-
«Jeg har gått igjennom en total livsstlsendring», sier Lene Moen fra Hellemyr som fortsatt holder vekta

 

 

 

 EasyLife 3 måneder er for deg som kun skal ned mellom 5-8 kilo og trenger å lære mer om kosthold og trening. Det inneholder 10 gruppesamlinger. Kurset koster kr 4800pr år/400 pr 12 mnd.

EasyLife 6 måneder er for deg som skal ned fra 9 til 100 kilo. Kurset koster kr 9600 pr år/800 pr 12 mnd.

Du er med i en fast gruppe som møtes jevnlig i løpet av kursperioden. Trening kommer i tillegg, kr 590 pr mnd.  Du får din egen EasyLife-bok,  hvor alle leksjonene om trening, kosthold og motivasjon er beskrevet.

Alle som følger EasyLife sin trappetrinnsmodell er garantert å gå ned sine ønskede kilo.

Øvrige kostnader: Innmelding kr 1350, adgangskort kr 120 og Milon chip kr 300.

(vi tar forbehold om at prisjusteringer kan forekomme)

NYHET – kurs for menn som vil ned i vekt

Vi tilbyr nå eget kurs kun for menn. Er du mann og over 18 år og ønsker å bli kvitt fra 5-100 kilo? Da kan du starte på kurs sammen med begge kjønn eller med kun menn. Valget er ditt.

Les mer om EasyLife her https://easylife.no/ eller på vår blogg her http://krss.no/blogg/

Vil du sikre deg plass eller bare ta en prat, ta kontakt nå. Fyll ut vårt kontaktskjema med telefonnummer så avtaler vi en uforpliktende og gratis samtale om opplegget og dine personlige mål. Husk å skrive hvilke tidspunkter vi kan nå deg på.

Kontakt oss:

Navn:*
E-post:*
Telefon:
-
Emne:*
Kommentarer: